Albania Kiss Albania Radio
Kiss Albania Radio
OFFLINE LIVE

Kiss Albania Radio

Krijuar ne 2017, Kiss Fm Albania eshte radio me e re ne kryeqytet e cila transmeton ne 98.5 MhZ dhe sjell hitet me te mira nderkombetare, lancimet me te reja. Drejtuar nje audience rinore dhe energjike.Kiss Fm Albania eshte aty 24 ore, ne cdo moment te dites dhe kudo ku ti ndodhesh.

Contacts

Address Rr. Liqeni thate, ndertesa 21, H.11, apt 29, Tirane
Phone 0693939000

Recent Posts

Kaamkura © 2019 About Us | Kaam