Albania Radio Gjakova
Radio Gjakova
OFFLINE LIVE

Radio Gjakova

Country: Albania
Genres : newstalk

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të shtatëdhjeta pasurohet me mediumin e parë radiofonik, me Radio Gjakovën. Nga ajo periudhë e deri më sot, kanë kaluar shumë ngjarje me të cilat është e lidhur ngusht Radio Gjakova, duke qenë pjesë e përditshmërisë gjakovare, ashtu siç është e lidhur edhe historia e qytetit për këto tri dekada. Kjo, për faktin se frymëmarrja dhe rrita e qytetit është pasqyruar përmes programeve të përgatitura në këtë medium informativ dhe argëtues.

Contacts

Address Rr.Nëna Terezë (Pallati i Kulturës "Asim Vokshi") Gjakovë 50000

Recent Posts

Kaamkura © 2019 About Us | Kaam