Albania Radio Hasi Thate
Radio Hasi Thate
OFFLINE LIVE

Radio Hasi Thate

Country: Albania
Genres : albanian

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në mesin e dëgjuesve të tyre dhe ky është vendi i përsosur për disa nga shqip Muzik të madh nga këngëtarë të njohur dhe shumë të njohur të Shqipërisë. Për të hyrë në kontakt me një shumë radiofonike Shqip Muzikal në lëvizje kjo është një radio perfekte.

Contacts

Recent Posts

Kaamkura © 2019 About Us | Kaam