Albania Radio Logos 94.2 FM
Radio Logos 94.2 FM
OFFLINE LIVE

Radio Logos 94.2 FM

Country: Albania

Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Fjalës së Perëndisë dhe për të ujitur farën e mbjellë.

Contacts

Address Radio Logos, Rruga Reshit Çollaku, Pogradec

Recent Posts

Kaamkura © 2019 About Us | Kaam