Albania Radio Vati
Radio Vati
OFFLINE LIVE

Radio Vati

Country: Albania
Genres : albanianhitspop

Dëgjuesi i Radio Vati do të thotë shumë, stacioni dëshiron të prezantohet si një stacion që dëgjuesit duhet të jenë të lumtur. Ata ndërtojnë një unitet të madh mes dëgjuesve dhe vetes, në mënyrë që ata të kenë lidhje të mira midis tyre dhe dëgjuesve të tyre, gjë që do të çojë në një stacion radioje argëtimi më të pasur.

Contacts

Address Rruga Vanco Mickov 17 b
Phone 02/3063086

Recent Posts

Kaamkura © 2019 About Us | Kaam